Мо прив тання Львов

Лидия Минкина
Одягну я вишиванку...
Та рясне намисто...
Поіду я привітати..
Краще в Світі місто ...(2 рази)

Львів прийми моі вітання..
Відверті та щирі...
Львів - ти кращий в Украіні..
Ти дуже красивий...(2 рази)..
.
Ти чарівний..Ти казковий...
Ти веселий...мирний...
Ти запрошуєш..Ти маниш...
До себе в обійми ..(2 рази)...

Львів духовний, легенданий...
Святковий та чистий...
Львів шикарний, дуже гарний...
Чекає туристів....( 2 рази)