Поет - це

Анна Кудряш-Новикова
Поет це чудова сукупність,
Чуттів, ліній, сторін.
Поет це той, чия могутність,
В озброєнні рим і слів.

Поет це борець за свободу,
Борець за солодкий смак волі.
Поетові слова до небозводу,
Осянні образами, в ролі.

Поет це проста людина,
З великою квітучою душею.
Тонкою як в лані калина,
Яка стає не мов мішенню.

Мішенню для сутінок, поділу нравів,
Для суду, питань і сторін.
Поету байдуже програв він,
Чи отримав заохочення з дальніх морів.

Поет це людина без міри,
Поет це людина без ролі,
Вона каже що вважає вірним,
Тому і не прийнята в широкім колі.