girls

Дмитрий Алёхин 2
Girls are charming,
Girls are nice,
Girls are sight for sore eyes,
Watching girls is balm for soul,
Girls are sweetness and spice,
Girls enchant us,
Girls attract us,
Girls, girls, girls,
If we could only kiss them,
All the time we want,
Life would be a paradise.