в Украiнi яЙце-бiда!

Юрий Сафроненко
яЙценюк, яЛинкович, хАзаров -
В Україні панують жиди.
Сірі тіні підступних хазарів
та двугорбої яЙце-біди!

Хробаки Української долі -
Наплодили повсюди суди
Розписали ганебны всім ролі
На(яЙце)балово "чистой" води.

Ссуть піявки на тілі народу
В гнойниках яЙцевих міністерств
Кров гарячу козацького роду,
Підкладаючи в ліжки 7 стерв.

Зрада, злоба, брехня та розпуста,
Похоть, яЙце-неволя, ганьба.
А на банковій грядці - капуста
І за крісла іде боротьба.

Служать справно (работають дружно)
Їм слухняно всі яЙце-хохли
Ни о чем ведь и думать не нужно!
Попіл в душах - клоака золы.

Замість серця в них яЙце-полова
Між ногами - стирчіть кулемет
Буратіни! Підуть всі на дрова,
Бо на стінці - їх Презік-портрет!

Українонько-мати кохана!
Прокидайся від сну-небуття
Козаки розміняли на пана
Волю в гриві гнідого коня!

31.05.2016=GoldKing=