Яргъи руш. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Марф къвана рагъ экъеч/айла,
Вун экъеч/да яргъи руш
Са кьил жеда вин руш гьуьле,
Муькуь падни вац/а руш.

Вун акурла шад жеда зун
К/анда Заз Вун гьар къуз атун.
Чими юкъуз ша вун гатун,
Чи чуьллериз гьар юкъуз Вун.

Ракъини ваз нур гайила,
Аквада чаз вун яргъи руш.
Рагъ цферик акатайла,
Аквадач вун мад яргъи руш.