З тобою i без тебе

Юля Дереко
Я мрію побачити весь світ,-
з тобою і без тебе.
Як немов один політ,-
але нас обох несе.

Хочу відчувати щастя, навіть в смутку,
з тобою і без тебе.
Пересуватись не так хутко,
до неба,-
з тобою і без тебе.

Подаруй мені один похід,
з тобою і без тебе.
Подаруй хоча б один політ,-
але ти сам, без мене.