О как чутко...

Игорь Скрягин
О, как чутко, о, как звонко
Oh, how keenly, oh, how loudly

Здесь шаги мои звучат!
Sound steps of mine therein!

Легкой поступью ребенка
With a light tread that’s like childish

Я вхожу в знакомый сад...
Go I a garden in…

Слышишь, сказки шелестят?
Hear you tales here rustling are?

После долгих лет скитанья
After many years of wandering

Нити темного познанья
Brought me back the threads of knowledge

Привели меня назад...
That look as if they’re far…