торiшне

Иван Славко
Ворони полюють за автомобілями
Аби ті годили їм  трощеними горіхами
Коти всім сімейством зібралися у паляницю
На залізку з теплоцентралі
Голуби з горобцями  - новолітки йдуть на руки
Цілуються пари відверто –
Так близиво холоду
Теплом прозоріша
Ударами всіхніх сердечок