10, 06, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Смяемся разам ?
Ужо і бабцы захацелась драйву!
Стаіць бо на краі жыцця ,
А ціха , як у прыватнай стайні,
Калі і поле паарана ,
Вырасла дзіця ўжо.
Прысмакі не даюць тых адчуванняў,
А некалі давалі
Столькі шчасця...
Шукаю іншага для мозгу
Прыкладання я...
А там і рукі пойдуць у справу,
І левая нага ,
І правая...
І будзе бабка , як салдацік бравы ...
На пэўны толькі накіруйце шлях ...
Ці мо пайду сама ...
Якую сцежку ... пашукаю