Жемчужина 32

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 32

Война — это экзамен для сердец.
Под градом пуль с людей спадают маски.
Кто жалкий негодяй, а кто храбрец,
На поле боя видно без подсказки.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

****************************

ПЕРЛИНА 32

Війна — суворий іспит для сердець.
Під градом куль з людей спадають маски.
Хто жалюгідний зрадник, хто борець,
На полі бою видно без підказки.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА