Пiднiмаючись з колiн

Юта Бойцан
Пiднiмаючись з колiн
 Я дивлюся у ввiчi
 своєму вбивцi
 i шепочу
 ледь чутно
 - доведи до кiнця,
 прошу.
Моя кров проллється,
 та душа стане вiльна,
птахом в небо
 до самого сонця


 я полечу.

Ю.Б.