Подрузi

Татьяна Белая Роза
 
 (О.Я.)

 Ти не зможеш не впізнати
 Тих очей, що сяють завжди,
 Про які ночами мрієш —
 Плачеш іноді, радієш...

 Не сумуй, поглянь сміливо —
 Ти розумна та й вродлива,
 Заблукала трохи вдача,
 Щастя поряд, ти — найкраща!