Жемчужина 33

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 33

Солдат, когда товарищ твой в крови
Лежит изранен вражеской рукою,
Ты слабости души не прояви.
А вынеси собрата с поля боя.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

****************************

ПЕРЛИНА 33

Солдат, якщо твій брат лежить в крові,
Поранений ворожою рукою,
Ти слабкості душі не прояви.
А винеси його із поля бою.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА