Образа

Ева Феникс
Від образи їжАчу свої колючкИ,
всіх колотиму без розбору!..
Автотренінги - то пусті балачки
тих, хто знизу повзе нагору.

В мене пазурі класні, я не пропаду,
к бісу ваші духовні аскези!
Нехай доля уперто віщує біду,-
не слабіше я Мами Терези.

Не принижусь до сліз, не принижусь і грець!
Прикупила учора гонтелі...
То є ліки для наших розбитих сердець,
коли поруч - холоднії скелі.