Памят1 батька 10. 06. 16

Наталия Боровская 2
Чому так сталося, хто знає,
Що більше вже тебе не має,
У кого відповідь знайти?
Й ніяк до тебе не дійти.

Ти був для мене сонцем ясним,
Таким далеким й недосяжним.
Я прагнула твого тепла,
Але далеко я була.

І нескінченні ті дороги
Завжди стелилися під ноги,
У думках, мріях, та у снах
До тебе линула, мов птах.

Як жаль, що мало розуміли,
Як жаль, що ми не долюбили,
В сім’ї єдиній мало бувши
Всього тепла так й не відчувши.

Так недосказано багато,
Лиш залишилось сумувати
За твоїм батьківським теплом,
І посивівшим вже чолом.

Нехай душа твоя літає
У тиші й спокої, у Раї.
Де Бог дітей своїх збирає,
Й любов’ю вічно огортає.