Сонце за хмари ховаеться

Оксана Олейник Львов
СОНЦЕ ЗА ХМАРИ ХОВАЄТЬСЯ
(Психоаналіз)

У важкий час живемо ми,
Але все ж крізь бурівії,
Впевнено крокуємо до мети.
Й пелена скочується з вії...

Ми ще у вчора вірили у казки,
А сьогодні вивчаємо електронні книжки,
Нас б'ють по руках і по переконаннях,
Й ми розчаровуймось в пустих благаннях.

Кажу собі в сотий раз,
Я зумію! Все гаразд!
Але нічого нового не відбувається,
Лише знову, Сонце, за хмари ховається.


14 червня 2016 р.

(С) Оксана Олійник
/ #БОМ /