Величава Украiна

Геннадий Сивак
Величава Україна,
Горда, та завзята,
Мов нескорена людина,
Воля її  святА.

Прапори жовто-блакитні,
Сяють над землею,
 Навкруг  щирі, та  тендітні,
З долею своєю.

Українські патріоти,
Доброї   Держави,
Друзі  чинні  для спільноти,
Ліві  в ній   і праві…

Червоніє тут калина -
Талісман від Бога.
Буде радісна родина,
Щаслива дорога…



Автор  Геннадій  Сівак.
15  червня  2016 року.