Прив тання

Виктория Савельева 7
Говорить матусі Оленка:
- Вітаю зі святом, рідненька!
Проте, можу навіть без свята
Щодня тебе щиро вітати
І зичити щастя щомиті,
Бо ти ж найрідніша у світі,-
Матусю, тебе я кохаю
Й вітаю, вітаю, вітаю!