20 червня... М1сяцю...

Алла Фликинштейн
Ти знову уповні...
Холодним сяйвом світиш з неба...
Нагадуєш мені:
Писати ! Ой, писати більше треба!

Ти кажеш, ждуть слова
І там... І сям... І ген за гаєм...
Я - тут !  Я - ось ! Жива !..
Та тільки рідко вже співаю...

От кажуть, що коней
На переправах не  міняють ?
Не те, що нас, людей...
Неначе тих-ото  коней:
ЗагОнять - потім добивають...

                А.Я.