22, 06, 2016

Светлая Две Тысячи 10
 Пазітыўнае напрыканцы !
Трымае за шманты жыццё. Яшчэ не ўсе на карку мо крыжы пранесены . І , мабыць, здохне той апошні звер у лесе, пакуль сама , як птушка ... з даху... буду лётаць . То беражы мне, лёс, мой кожны дзень, і ноч таксама, хай нялёгкія...Але ў жыцці так шмат прыгожых дробязей, што проста немагчыма тупа енчыць )))