Вiзьми мою душу...

Фэйри Тэйл
Візьми мою душу
І серце бери.
Кохати не змушуй,
Піти не проси.

Нема нас на світі -
Лиш тіні німі...
Зустрілись ми в літі,
Розстались в зимі.

Та вічно ми поряд -
Занадто близькі.
Крізь серце твій погляд.
І біль у душі...

22.06.16