Чи кьилел хьуй гьамиша рагъ

Лейла Азизова
Чи кьилел хьуй гьамиша рагъ,
Ислягьвал хьуй гьамиша
Чаз такурай дяведин ц/ай,
Тахьурай мад перишан.

Чи кьилел хьуй гьамиша рагъ,
Тахьурай мад дявеяр,
Рахаз,хъуьрез ачух яз рик/
Яшамишрай лезгияр.

Женг ч/угунай чи бубайри
Чан эцигиз гьазур тир,
Гьар вахтунда кьил вине (а)ваз,
Чин ачухиз гьазур тир.

Гьак/ хьайила вирда чна
Хвена к/анда ислягьвал,
Мад садрани,халкьар вири.
Тежедайвал куьрягьвал.