Швидко зор нтувався

Юрий Балюк 2
Із відрядження Петро

Щойно повернувся,

І зайшовши до квартири,

З жінкою зіткнувся:

Напівгола в коридор

Вона вибігає,

І схвильовано до Петі

Таке промовляє:

-Ой, коханий, нам потрібно

Скоріше тікати,

ПередАли, що наш дім

Хочуть підірвати!!!

-Заспокойся, Оксаночко,

Я тебе благаю,

Зараз миттю зривпакет...

В шафі відшукаю!!!