Осень На эсперанто

Семен Вайнблат
A;tuno

Sen sun' grizighas arboj.
Forkuris la somero.
Jam falas pluv' al tero
Kaj transformighas farboj.

Деревья стали мглисты,
Стремглав умчалось лето,
В дожди земля одета,
И цвет меняют листья.