Приречена мова

Виктор Плут
      ПРИРЕЧЕНА МОВА

Рідна мово, тобою пишаюсь
За співучість та людність твою,
Я ніколи тебе не цураюсь,
Навпаки, з юних літ бережу.

Мене мама зростила піснями,
Щоб я смачно свій сон досипав,
І своїми у сльозах листами
Всю дорослість я з них діставав.

Моя рідна, приречена мово,
Я і досі слухняний твій син,
Між тобою і мною є змова
Досягти разом більших вершин.



23.11.2011