Усе змiнилося навколо...

Геннадий Сивак
Усе  змінилося навколо
 І символи, і прапори…
Але незмінно ПЕРША школа,
Дарує щастя дітворі.

Як  завжди в класики тут грають,
Та ми  там  грали у свій час,
Навкруг стрибають, та співають,
Як це приємно і для нас…

Під сонечком блищать  шибки,
Нас вчили вчителі чудові,
Знання приймали залюбки,
Уклін їй за знання у  мові…

Хоча роки собі летять,
На перший погляд непримітно,
Ось їй  святій ВІСІМДЕСЯТ!
Вона ласкава та   привітна.

По ній  – дорога у  життя,
Дзвінки  відзначують річниці,
Вклоняється їй  майбуття,
Стрічаймо з школою  зірниці.


Автор Геннадій  Сівак.
26 червня  2016 року.