Т. Травник. То дождь, то снег... Пер. на англ

Игорь Скрягин
То снег, то дождь, то снова снег…
That snow, then rain, then snow again…

Всё спорят – не договорятся.
They argue and do not agree yet.

Типичный – двадцать первый век –
It is a typical today –

Не быть, а так, скорей, казаться.
Don’t be what means to seem in fact and

Природа нынче – отраженье
Today a nature is reflection

Твоё – разумный человек:
Of you, my reasonable man:

Несформированное мненье –
It’s a nonworking estimation -

То снег, то дождь, то снова снег…
That snow, then rain, then snow again…