Я хочу жити так, а значить буду!..

Галина Яковлева Украина
Господи! Я хочу жити так,
Щоб посміхались зорі в небі.
Щоб кожен з нас у свій прийдешній час,
Зміг лад навести у душі й оселі.

Щоби життя так не стрімко пройшло,
Щоб нам у ньому хотілось співати.
Щоби кармічне дня народження число,
Прожитий день навчило цінувати.

З очей зірву приховану вуаль,
Почую запах пряної кориці.
Полиш мене гірка печаль,
Я хочу крила мати, як у птиці.

Нехай з запізненням шукатиму стезю,
Я хочу жити так, а значить буду!..
Як надоїв вже присмак полину,
Я все погане залишатиму позаду!..