02, 07, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Маленькі, тлусценькі , агідны... чарвяк сумневу ўсё грамадства заразіў... Яго мы неяк знішчыць у сабе павінны. Інакш да Перамогі не дайсці. Паўзці ці бегчы сэнсу ніякога, калі працягнем забіваць мы словам ... сваіх сяброў, сваіх калег , паплечнікаў , якія блізкімі былі яшчэ ўчора, а сёння ганьбІм іх ... абразай у плечы ... Здаецца мне , што ... па замове. Харэ ўжо, панове!