До реч

Доктор Эф
Вже скільки часу, Боже ж мій
Ми слова доброго не чули
Глухі до нього і німі
Невже і блюз нас не розчулить.
Якби ж був привід у думок
Для слова доброго і ладу
Та хто скажіть без помилок
Прожив під танці зорепаду.

Приспів:

Мудрі кажуть все минеться
Віра людям допоможе
Ще нам доля посміхнеться
Ще бузок нам навороже
Ще нас сонечко зігріє
Зграї вернуться лелечі
Ще мене така надія
Не покинула до речі

Дме вітрюган, збиває з ніг
І тільки шибка на заваді
Ніхто навчити нас не зміг
Як не лякатись листопадів
Банально, аж до гіркоти
Волає світ за порятунком
Та знаю я що в змозі ти
Спасти сірому поцілунком.