***

Катя Кисляк
Щастя вже здається майже поряд
І щасливі всі мої думки
Хочеться довіритися знову
І співати лагідні пісні

Хочеться дивитись тобі в очі
Цілувати стримані уста
Хочу тіло ніжно обіймати
Вірить хочу всім твоїм словам

Просто знову ніби оживаю
Відчуваю теплий подих твій
Я на крилах ніби то літаю
І говорю будь будь-ласка мій

І згадалось як треба кохати
Довіряти, вірити чуттям
Дотик просто хочу відчувати 
І ділити все на пополам