Небесна синь над Шепетiвкою...

Геннадий Сивак
Небесна синь над Шепетівкою,
Казкові хмари навкруги,
Усі ми зв’язані з  домівкою,
У серці відгуки   журби…

У пам'яті   моїй    ліси,
Між ними  краєвиди  міста,
В обіймах  райської краси,
Всіх    пестить  сонячне намисто.

Садів вишневих ніжить квіт,
Бузок  духмяний біля хати,
Сліди від полум’яних літ,
Добро не можна  забувати.

З роками місто  молодіє,
Крокує в мирне Майбуття…
Духовні Храми  золотіють,
Та налагоджують життя.
 
Які  чудові вулиці,
Та парк казковий  у соснині,
Трудяги люди,  молодці,
Горджусь,  та радуюсь  донині.


Ось  тут живе моя родина,
Ночами миготять зірки,
Жовто-блакитна Україна,
В ній   завжди люди  залюбки.

Живи  красуня, розквітай,
Щаслива радісна     громада,
О.Шепетівко,  рідний край,
Тобі від Господа наснага.


Автор Геннадій  Сівак.
5 червня  2016року.