И. Иртеньев. Без названия. Пер. на англ

Игорь Скрягин
Оставил мясо я на кухне,
I left the meat as it’s in kitchen

А сам пошел в консерваторию,
And visited conservatory.

Оно возьми да и протухни,
The meat went bad that should delete then,

Такая вышла с ним история.
There happened such a sorrowful story.

Но над утратой я не плачу
But I don’t cry this wastage over

И на судьбу роптать не смею,
And don’t dare to complain about,

Ведь стал духовно я богаче,
Cause I became with spirit more there,

Хотя физически беднее.
Though part of property without.