Хома

Канан
Останній не вербований апостол,
Невірний, перебірливий Хома,
Він все помацає, і не дарма,
Щоб знати, а не вірити за просто.
Хомі, вже вибачте, показуй справу,
Такому на словах не доведеш.
Барвисто мовиться, а справи де?
Такий підхід я розумію. Браво.