Хто говоре?

Александр Линник
Хто каже і що бачу, геть не співпадає,
І відчуваю темряву Життя,
Так впевнено аж вуха закладає,
Говоре золото а мені сміття.

Говоре: чесно не прожити,
Та хто базіка бачу я,
Де проживає, чий він житель?
Я знаю "він" моє ім'я.