Поетеса

Виктор Плут
                ПОЕТЕСА

                ГАЛИНІ РОСІЙЧУК
                п р и с в я ч у ю

Дівчинко мила, красо мальовнича,
Ви поетеса! Щиро кажу,
Серед своїх – Ви найгарніша,
Ваші вірші разом всім покажу.

Ніжна, співуча строфа поетична
Робить пісенний  настрій подій,
Тому мелодія їх гармонійна
Вже зародила чимало надій.

Різноманітність глибока у слові,
Це відчувається  аж до сльози.
Всі вони вперше, тому завжди нові,
В час колисковий, у ранок роси.

Хай Вам щастить, українська голубко,
Зоряне слово летить в синю даль
Та й залишається в серці глибоко
Лише любов назавжди – не печаль.

Ваш, чарівнесенька, спів знову чую,
Він надає спокій миру, добра.
Вірю, що пісню оцю найдзвінкішу
Разом зі мною зустріне зоря.

Тоді ми разом у ранок жвавенько
Настрій віршів розповсюдимо враз,
Щоби і далі вони всі легенько
В душі людей залітали весь час.


11.04.2012