Кохання

Лидия Елена
Кохання  немов річка чиста,
Що віддзеркалює у собі небеса,
Чистим дихає повітрям
Щоби життям наповнити серця

На щастя долі дві єднає
Кохання вічне,світле і святе,
Що небо людям посилає
І мир Твій Господи усім  дає

Кохання немов зірка рання
Виблискує у ранішній росі,
І погляд лагідний сузір’я
Несеться в хвилях на воді

Спокійне, тихе, ніжне слово,
Немов перлина для душі,
Кохання квіткою розквітне
В чудово-милій неба  красоті!