Эпиграмма

Светлая Две Тысячи 10
Эпіграма на выбарчы працэс з боку гарызанталі ўлады )))
Здаецца, некаму тут не хапае драйву... Галеча. безвыходнасць і раздрай у галовах ужо не дае экстрыму пэўнага, панове? Дык можна выйсці ўсім на Плошчу і паспытаць тэй драйв на ўсю іванаўскую моц. Вось толькі думаю, слабо... не толькі справа ў драйве бо )))