Знову радiю

Елена Борисенко 5
Тиша і спокій, душі не неволю,
Хай кошенятком собі муркотить.
Всі почуття пригорну, окрім болю,
Геть нехай в темінь нічну полетить,

І не снує павутиння на серці,
І не затьмарює сонячний день.
Посмішку бачу у повнім відерці.
Вмиюсь. Краплини телень і телень.

Знову мелодію Всесвіту чую,
Перегортаючи Книгу Життя,
Знову радію я, а не сумую.
Гріє хороше передчуття.