Роздумы 13, 07, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Самота зноў ці нешта іншае...
Зусім мне дыхаць не дае...
Хапаю ротам я паветра,
Як той карась на беразе...
Чакае смерці
Ці збаўлення
Ад невыносных мук ...
Бо лепш мо тленам
Быць,
Чым сорам мець
Прад маладым мне
Пакаленнем...
Засціла вочы
Горкая сляза...
І кепска
Бо вастрыць лязо
Ці вілы трэба мне
Ўжо ...
Інакш навошта ўсё ...