***

Оксана Малиновская 2
Село моє, найкраше в світі,
Ти найрідніше на землі...
Тут найясніше  сонце світить,
Тут всі тамуються жалі.

Село моє, і хати білі
Стежки в зелених споришах...
Мені снаги даєте крила,
Я в вись злітаю у думках.

Яка краса! Родючі ниви,
У хлібнім колосі поля...
Я - тут живу, я цим щаслива,
Мене родина окриля.

Село моє, ліси й долини
І спів в садочку солов'я.
Таке у світі ти єдине,
Мала столиця ти моя.

Село моє, - трудящі люди,
Теплом наповнені серця.
Нехай таланить вам усюди,
Хай береже вас дух Творця.

Живи всякчас  у Божій ласці,
Мого дитинства милий край!
Тут, так красиво, як у казці...
Село моє,  ти наче рай.