УкраИно моя

Таня Черненко
Україно моя,
Ти - натхнення навіки,
Ти - безмежні поля,
Від печалю Ти ліки;

Ти - барвистість степів
І річок синь блакитна,
Ти - коріння дідів,
Ти для нас - мати рідна!

Свята земле моя,
Ти біду переможеш,
Знай, Ти - наше життя,
Хай хранить тебе Боже!