На побаченнi з Тобою

Галина Яковлева Украина
Я знайомою тропою,
Прокладаю путь до Тебе.
Там за Бугом – за рікою,
Зачекався Ти на мене.

Сонце хмарка заступила,
І пішов дрібненький дощ.
Вітерець гойдає віти,
Колить ноги літній хвощ ...

На побаченні з Тобою,
В часі тихім розчинюсь.
Про душевне й сокровенне,
Вірно, щиро помолюсь.

Розповім як мені важко,
Все роблю тепер сама.
Крадькома сльозу стираю,
І стаю для всіх сумна.

На могилці - чорнобривці,
Ти з портрету посміхнувсь.
Я новину розповіла,
Ти неначе озирнувсь…

Не почула Твого слова,
Вітер хмарки розігнав.
Чом ти доленька сурова?
Ліс навколо застогнав …

Знаю, вже нікуди,
Ти від мене не підеш.
Прощавай, до Тебе прийду,
Знаю милий – вірно ждеш ...