Пророцтва сльози

Ариана Светличная
Скільки разів різними словами, мені було сказано
Що дорога моя ляже тінню,
І моєму терпінню
ляже край,
Спасіння настане в новому багатому чоловікові,
Та в тих примарах які супроводжують нещасливих обіцянками завязаних,
По домовленості, з корисності, та ради матеріального блага -
Яка ж тут буде до шлюбу наснага!
Вільна! Ясного дня і темної ночі. Не збулися пророцтва, страждання відійшли, найкрасивіші мрії в дійсність перейшли.
Та ні, я не проти союзів, та таких де буде рівноправ"я, де діти щасливі і на першому місці, де немає обмежень душі і розправлені крила.
А якщо сльоз моїх злива - то тому що я дуже щаслива...