Люби будь

Ариана Светличная
Я читаю цей вірш і пізнаю одного з творців сучасності,
Але він повторив ці слова пізніше,
І залунали вони ще голосніше з різних ефірів.
Так - біль може розривати,
та можна його подолати,
трансформації стануть доречні,
вони друзі і спасіння, дихання нове.
Ти можеш сказати - все інакше, я вже новий, та не з серця ляже слово, коли твоє ество прийняти не готово.
Віршами вийде, в них ляже те слово яке відкриє внутрішню суть.
Люби і будь.
Так по справжньому ...

Посвящается Моне https://new.vk.com/mona.lina