Шарвили

Лейла Азизова
Лезгидин тlвар дагъдилай кьакьан авуна,
Кlватlна жуван халкьар санал, макан авуна.
Вичикай диде чилиз лукьман авуна,
Чак руьгь кутур къагьриман я Шарвили.

Лезгистандиз туруникай авуна чара,
Душманар гатана са-сад уьзуькъара.
Къуба, Ахцягь, Кьурагь, Куьре, хуш тир пара,
Гьахьтин викlегь, къагьриман я Шарвили.
 
Чахъ дин ава, иман ава Аллагьдин патай,
Чахъ лекьерин гьайбат ава садахъни тахьай.
Къуват гана чи халкьариз, садизни тагай,
Чаз багьа тир къагьриман я Шарвили.