18, 07, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Дзяліцца пазітывам ...крэатыўна не маю моцы, сіл, ахвоты . А трэба неяк, боль з'ядае сэрца бо, калі ў жыцці ты бачыш толькі негатыў...
Дык дайце хто падставу, спадары ! )))