***

Адель17
Ти ж ніколи сенсу не шукала
І любила,щоб було"по кайфу"
На думки навколишніх "чихала"
Твої фото тільки задля лайків

Твої очі сухі ,як пустеля
Ти потихеньку розправляєш крила
Ти ж ще так високо ніколи не літала
Був би він поруч ,може б ,й полетіла

А може ,впала і роздерла б ноги
І кров'ю б цюю землю омивала
Та не було б печалі анітрохи
Такого ж щастя ти не відчувала?!