20, 07, 2016 Реквием

Светлая Две Тысячи 10
Працяг забойстваў... Зноў і зноў... Застрашыць каб... Каб запалохаць... Каб цягу нашую да Волі знішчыць... Каб свой сыход з улады запаволіць. Даколе здужаем цярпець? Даколе ліць мы будзем слёзы? Так шмат ..і лепшых ... забіваюць ...астатніх усіх рабуюць, зневажаюць. Не лічаць годнымі бо нас. Ці маюць рацыю?