Э. Дикинсон. 1405. Bees are Black, with Gilt Surci

Ольга Денисова 2
1405

Черны - в подпругах золотых -
Пираты гудежа -
Красуясь рыщут пчелы -
Одной пыльцой держась -

Пыльца предопределена -
Не случай - мозг холмов -
Кувшины - даже тресни мир -
Все так же - до краев
14-15.07.2016





1405

Bees are Black, with Gilt Surcingles —
Buccaneers of Buzz.
Ride abroad in ostentation
And subsist on Fuzz.

Fuzz ordained — not Fuzz contingent —
Marrows of the Hill.
Jugs — a Universe's fracture
Could not jar or spill.